Krachtige meningen
machtige recensies.

Wanneer een compliment of opmerking van een klant onze kant uit komt, publiceren wij hem gráág op onze kanalen. Wij leren bij, u leert ons beter kennen. Heeft u zélf een creatief schrijfsel en wilt u geëtaleerd worden tot in de oneindigheid?

T. Suys

Misschien niet de goedkoopste, maar wel
een topservice die de prijs meer dan goedmaakt.

5/5
1

Onze grasmatten werden geplaatst toen er 2 hete dagen met temperaturen boven 30 graden aankwamen. Spijtig genoeg overleefde het gras, na veelvuldig sproeien deze periode niet. Eén telefoontje met één van de zaakvoerders volstond om, zonder probleem, alles te vervangen. Nu genieten we van een perfect groene grasmat. Niels en zijn team denken ook mee met elke stap van het proces en komen met klare oplossingen die van alles een mooi geheel maken! Topbedrijf met Topservice, iets wat je in deze tijden nog maar weinig tegenkomt!

L. Hoebrechts

Stielwerk van de bovenste plank.
Supervriendelijke vakmannen met oog voor detail!

5/5
2

Elke keer had ik het gevoel dat ik mijn wei moest afrijden ipv mijn gazon. Onkruid overal en aardehopen na het uithalen van een extra terras. Je zag de restanten van waar ooit een klimrek voor de kinderen gestaan had. Kortom het zag er niet uit. Ik maakte een afspraak met Groenmacht en amper 14 dagen later al geniet ik van een prachtig groen, vlak en onkruidvrij gazon. Wat een metamorfose van mijn tuin. Stielwerk van de bovenste plank. Supervriendelijke vakmannen met oog voor detail! Bedankt Groenmacht om mijn tieners weer in de buitenlucht te krijgen. Top!

B. Hendrickx

Mooi werk.

5/5
3

Mooi werk geleverd, we hebben weer een mooi gazon.