Een royale tuin
in 3 stappen

Stap 1

Laat u verrassen door ons groenvoorstel

Al van bij het eerste contact is het duidelijk: wij pakken de dingen grondig aan.

Binnen 48 uur hebt u zicht op alle mogelijkheden, binnen 2 weken volgt een volledig uitgewerkt voorstel in uw mailbox. En nee. Dat is geen raming, maar een bindende offerte.

Geselecteerde materialen, soorten en aantallen groen: wij garanderen het zwart op wit. Daarbij kleuren we niet buiten de lijntjes. Niet in kwaliteit, niet in budget en niet in timing. Ja, u leest het goed in uw voorstel. Onze mannen met plannen werken door. Met gespecialiseerde machines (Roger!), apparatuur en onze geoliede organisatie werken wij ultra efficiënt.

Daardoor kunnen wij ook perfect ‘speciallekes’ aan. Uitdagingen aanpakken waar anderen niet aan willen/durven beginnen: we doen niks liever. 

Stap 2

Een grondige voorbereiding is ... you know

Aangenaam verrast door ons voorstel? Dat dachten we wel.

Onze band maakt u officieel met een simpele bevestiging ervan. Na dat koninklijk besluit en met een bevestigde startdatum op de agenda zetten we achter onze groenschermen alles in actie. Maar eerst maken wij samen met u een ronde door uw rijk. Een grand tour, waarbij we u persoonlijk informeren welk groen en welke constructies in welke materialen en welke kwaliteit waar komen. Wij beginnen er niet aan, zonder dat u alle details kent van de make-over. 

Reken daarbij op inside info en professionele begeleiding. Want uw tuin moet een perfecte fit zijn voor uw personal life. Komen er vaak vrienden en familie over de vloer? Relaxt u graag rustig in de schaduw? Moet uw tuin extra onderhoudsvriendelijk zijn? Wij informeren en inspireren u graag. Alle keuzes definitief? Met een voorschot van 50% bestellen en reserveren we meteen alle grondstoffen en materialen. Zo verliezen we geen nanoseconde tijdens de tuinaanleg. Efficiëntie, quoi. 

Stap 3

En ... actie!

Vanaf nu nemen onze groenmannen alles over. Zet u op uw troon en relax.

Op de afgesproken startdag staan onze troepen bij u op de stoep. Toegegeven: ontiegelijk vroeg, maar heerlijk fris en monter en volledig geëquipeerd. U zal genieten van hun vakmanschap en gedrevenheid.

Duiken er tijdens de tuinaanleg onverwachte issues op? Die lossen we vakkundig op. Daar kan u van op aan. Dat finaal resultaat is er gegarandeerd binnen het vooropgestelde tijdslot. Zet daar maar een klok op gelijk. 

Hoe uw koninkrijk
er kan uitzien?

Een outdoor droom creëren waarin u voluit geniet van het leven: count us in.