Uw nieuwe koninkrijk
in 48 uur

1 dag grondwerken, 1 dag graswerken, 365 dagen puur buitenplezier

Er heeft waarschijnlijk nog nooit iemand zo vroeg in uw tuin gestaan. Maar dat heeft een reden. Want op amper 48 uur krijgt die een totale transformatie. 48 uur. Meer hebben we niet nodig om u de rest van uw leven te laten genieten van een machtig groene droom.

Grasmatten,
aan de macht

1

Vanaf dag 1 genieten van een machtig groen zicht? Strakke volle grasmatten geven uw exterieur instant een compleet nieuwe look. Twee weken later is uw nieuwe gazon zelfs al helemaal fun-proof.

Grasmatten leggen kan het hele jaar door. Geen tijd te verliezen dus. Vraag vandaag nog een vorstelijk voorstel voor uw groendroom.

Gras inzaaien,
old school style

2

Hebt u geduld? Dan zaaien we uw gras in, old school style. Dat vergt behendigheid én exact de juiste grassoort voor uw bodem. Gelukkig hebben wij groene vingers en kennen wij ons vak. Na enkele weken ziet u de eerste resultaten, op 2 maanden is uw gazon ‘opstapklaar’.

Machtig gras inzaaien doen we best in het voorjaar of het najaar.

Vraag vandaag nog een vorstelijk voorstel en reserveer snel uw inzaaiplek in onze groenkalender.

Bier, wisky & brood...
Gras in voeding

Gras wordt in veel van de voedingsmiddelen en drankjes die we consumeren gebruikt, waaronder bier, whisky en brood. Meestal in de vorm van gerstgras.

Meer weten over
groenmogelijkheden?

Hulp nodig bij uw keuze? Geef ons een seintje. Wij laten er geen gras over groeien!