Machtig gras
in 4 stappen

... en verdeeld over 2 dagen 😉

Stap 1

Dag 1

CLEAN-UP - Het terrein vrijmaken

Voor een machtig groentapijt starten we met een clean sheet. Out with the old dus. Met onze gespecialiseerde apparatuur en machinepark klaren we die klus in een mum van tijd.

Stap 2

Dag 2

BUILD-UP - Een kwalitatieve, zuivere ondergrond installeren

Het is de binnenkant die telt, ook voor een gezond grastapijt. Al onze werken starten standaard met een ‘grondige’ bodemanalyse. Zonder een goede structuur en samenstelling van de ondergrond beginnen we er zelfs niet aan.

Stap 3

Dag 3

GRAS-TIME! - Grasmatten leggen of gras zaaien

Tuinaanleg is één ding. Gras aanleggen een ander. Dat laat u best over aan een vakman. Zoals Groenmacht. Wij rollen de meest kwalitatieve grasmatten voor u uit of zaaien uw nieuwe gazon in volgens de kneepjes van het vak. Efficiënt. Secuur. Kwalitatief.

Stap 4

't Hele jaar door

AFTER CARE - Uw machtig gras machtig (onder)houden

Dat machtige gras gezond houden? Wij gaan niet weg zonder u in te wijden in ons insider care program dat uw gras gegarandeerd groener en voller houdt dan dat van de buren. Maar psst, niet verder vertellen. Kalken, bemesten, verticuteren: daarvoor springen we jaarlijks graag binnen. Kwestie van onze creatie te zien (op)groeien.  

Meer weten over onze
groene vingers en sterktes?

Uw outdoor-droom werkelijkheid laten worden start hier. Gras is ons vak. Daarin doen wij geen compromissen. Verwacht u aan tonnen expertise, bergen gedrevenheid en echt vakmanschap.