Machtig gras
in 3 stappen

... en amper 2 dagen 😉

Stap 1

Dag 1

CLEAN-UP - Het terrein vrijmaken

Voor een machtig groentapijt starten we met een clean sheet. Out with the old dus. Met onze gespecialiseerde apparatuur en machinepark klaren we die klus in een mum van tijd.

Stap 2

Dag 1

BUILD-UP - Een kwalitatieve, zuivere ondergrond installeren

Het is de binnenkant die telt, ook voor een gezond grastapijt. Al onze werken starten standaard met een ‘grondige’ bodemanalyse. Zonder een goede structuur en samenstelling van de ondergrond beginnen we er zelfs niet aan.

Stap 3

Dag 2

GRAS-TIME! - Grasmatten leggen of gras zaaien

Tuinaanleg is één ding. Gras aanleggen een ander. Dat laat u best over aan een vakman. Zoals Groenmacht. Wij rollen de meest kwalitatieve grasmatten voor u uit of zaaien uw nieuwe gazon in volgens de kneepjes van het vak. Efficiënt. Secuur. Kwalitatief.

Stap 4

't Hele jaar door

AFTER CARE - Uw machtig gras machtig (onder)houden

Dat machtige gras gezond houden? Wij gaan niet weg zonder u in te wijden in ons insider care program dat uw gras gegarandeerd groener en voller houdt dan dat van de buren. Maar psst, niet verder vertellen.

Meer weten over
groenmogelijkheden?

Hulp nodig bij uw keuze? Wij laten er geen gras over groeien!

Bier, wisky & brood...
Gras in voeding

Vegan-fan of niet? Elke dag consumeert u meer groen dan u denkt. Gras – meestal in de vorm van gerstgras – is namelijk een traditioneel ingrediënt in heel wat voedingsmiddelen en drankjes, zoals bier, whisky en brood. Gezondheid!